4 oktober Jaarcongres

Op 4 oktober is het weer zo ver: het jaarcongres van de VvG.

We zijn dit jaar te gast in Groningen op de prachtige locatie de Oosterpoort. Het thema van dit jaar is: De griffier in balans. De jaarcongrescommissie heeft een fantastisch programma voor je samengesteld. Traditiegetrouw trappen we op 3 oktober af met the Night Before. Dit feest wil je echt niet missen!

Night Before
De vooravond van 3 oktober, trappen we af met een inspirerende en leuke avond tijdens The Night Before. Vanaf 19.30 uur word je ontvangen met een maaltijd. Daarna gaan we samen met een keynote speaker en een panel de balans én disbalans in het werk van de griffier verkennen. We sluiten de avond af met een knallend feest met salsa band. Daarna kun je op stap met de nachtburgemeester langs de hotspots van de Groningse binnenstad.

De griffier in balans
Op 4 oktober gaat het jaarcongres verder met een afwisselend programma, bestaande uit: inspirerende workshops, excursies en natuurlijk de algemene ledenvergadering. We lichten alvast een tipje van de sluier op…

Ontdek hoe, kickboksen en zelfs kleurgebruik je kunnen helpen om in balans te komen of te blijven. In de workshop ‘Courageous conversations’ krijg je handvatten om lastige gesprekken effectief te voeren. Muzikale collega’s kunnen zich verenigen in een heus griffiers orkest. Dus neem je muziekinstrumenten mee! Of verken de historische en culturele schatten van Groningen met rondleidingen door het Groninger Museum, de Martinitoren en de hofjes van de binnenstad. Maar er is nog veel meer..

Binnenkort ontvang je meer informatie over het programma en de aanmeldprocedure in een speciale Headlines editie. Bereid je alvast voor op twee onvergetelijke dagen in het hart van Groningen! Mis het niet en zorg dat je erbij bent!