Zien we je ook bij het Jaarcongres van de VvG?

Beleef het hoogtepunt van het jaar: het Jaarcongres van de Vereniging van Griffiers (VvG) op 21 en 22 september in het bruisende Amsterdam.

Beleef het hoogtepunt van het jaar: het Jaarcongres van de Vereniging van Griffiers (VvG) op 21 en 22 september in het bruisende Amsterdam. Het thema is: De griffier als baken van de democratie. 

Night Before 
We trappen de avond van 21 sept. traditiegetrouw af met de Night Before bij de Balie, aan het levendige Leidseplein. Geniet van een smakelijk ‘walking dinner’ onder begeleiding van een band. Tijdens het ‘All You Can Dance’ feest met DJ, kun je dansen tot in de late uurtjes.   

                Night before                                

Congresdag 
Het congres vindt plaats op een unieke locatie: het Internationaal Theater Amsterdam, eveneens aan het Leidseplein. De ochtend biedt een scala aan mogelijkheden van spannende excursies tot boeiende deelsessies. Verken de Amsterdamse School tijdens een architectuurwandeling of ontdek de charme van de Jordaan met haar pittoreske hofjes. Of ga je liever op stap met een ex- dakloze? Uiteraard mag een rondvaart door de prachtige Amsterdamse grachten niet ontbreken. En dit is nog maar het begin!

Daarnaast bieden we boeiende deelsessies aan, zoals De griffier in de driehoek en Jonge griffiers die hun kennis delen. Ontdek meer over politiek als grenzenwerk, de belangrijke rol van de griffier bij regionale samenwerking en ontdek de leider in jezelf. En dat is nog niet alles... 

workshops
Workshops congres 2022

Algemene ledenvergadering 
Een vast onderdeel van het jaarcongres is de algemene ledenvergadering, met deze keer o.a. de verkiezing van een nieuwe voorzitter. Na dit belangrijke moment, volgt een interessante keynote-sessie met een crisisantropoloog. En de afsluiting? Een theatrale finale die je niet wilt missen! Daarna is er volop gelegenheid om onder het genot van een drankje en hapje na te praten.

Kom jij ook? 
Het jaarcongres biedt meer dan alleen een fantastisch programma. Het is ook dé gelegenheid om jouw collega's te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Het congres van de VvG heeft dit jaar bovendien een internationaal tintje want we verwelkomen ook internationale griffiers van Britse en Belgische zusterverenigingen. Zij nemen deel aan het Study Abroad-programma van het IIMC (International Institute of Municipal Clerks) waar het Region XI Symposium op 21 sept. een onderdeel van is. 

Zorg ervoor dat je dit niet mist! Reserveer de data alvast in je agenda en houd je mailbox goed in de gaten voor meer informatie over het programma en de aanmeldprocedure.