Subsidies voor deelname aan IIMC Annual Conference 2024

De VvG is aangesloten bij de International Institute of Municipal Clerks en maakt samen met de overige Europese verenigingen deel uit van Region XI.

Ieder jaar neemt een delegatie van de VvG, bestaande uit bestuursleden en leden, deel aan het IIMC Jaarconges ( Annual Conference). In 2024 vindt het jaarcongres van 19 tot en met 22 mei plaats in Calgary, Alberta, Canada.

Subsidie
Om de deelname van griffiers uit de verschillende regio’s mogelijk te maken, biedt de IIMC Foundation ondersteuning aan in de vorm van subsidies. Het Conference Grant Program is ontworpen om twee IIMC-leden uit elk van de elf regio's van IIMC in staat te stellen elk jaar de IIMC Annual Conference bij te wonen. 

Wanneer een subsidie wordt toegekend, dekt IIMC Foundation de kosten van de deelnameregistratie van US$ 395. De kosten voor vervoer, overnachtingen en eten zijn voor rekening van jezelf of je gemeente. Maak daarover vroegtijdige goede afspraken met je werkgeverscommissie of gemeente.

In 2023 heeft Janneke Kampinga (gemeente Weststellingwerf) namens Regio XI een subsidie ontvangen om deel te kunnen nemen aan het congres in Minneapolis (Minnesota).

Aanvraag
De aanvraagperiode voor een subsidie om de 2024 IIMC Annual Conference bij te wonen, is geopend en loopt tot en met 12 februari 2024. Via deze link kun je een aanvraag indienen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Rijs, bestuurslid internationale zaken.