Networkapp ook dit jaar weer sponsor van het Griffiers Congres

Naast het aanbieden van deze verbindende app voor het congres, biedt Networkapp nog meer op het gebied van netwerken.

Interactieve workshop live op het congres: Netwerk jezelf gelukkig en gezond
Mensen die goed verbonden zijn met anderen, zijn succesvoller in hun werk, gezonder én gelukkiger dan mensen die dat niet zijn.

De meeste mensen weten dat het belangrijk is om te bouwen aan een sterk netwerk, maar in de praktijk zijn er maar weinig mensen die hier structureel aandacht aan besteden. Waarom? Sommigen vinden het spannend, anderen weten niet waar te beginnen en vaak vinden we dat we veel te druk zijn. In deze interactieve workshop ontdek je waarom een sterk netwerk zo belangrijk is, wat wel en niet nodig is om slim te netwerken en hoe je structureel kunt bouwen aan een sterk netwerk.

Margriet de Groot is mede-oprichter van Networkapp en al vanaf de start van het platform in 2012 betrokken bij onderzoek naar effectief netwerkgedrag. Samen met o.a. wetenschapper dr. Gerrit Rooks van de TUe ontwikkelde ze een training die mensen inzicht geeft in hun netwerk mindset, in de kwaliteit van hun netwerk en hen helpt om actie te ondernemen en echt te gaan bouwen aan een sterk netwerk.

Verbinden binnen Gemeenten
Naast de Eventapp faciliteert Networkapp ook online communities. Zo helpen ze gemeenten met het verbinden van organisaties die actief zijn binnen het sociaal domein. Effectieve samenwerking onstaat binnen een netwerk waar mensen elkaar vragen durven te stellen. We willen allemaal graag helpen, maar om goed te kunnen helpen moet je de vraag van de ander weten. De online community fungeert als een dynamische sociale kaart waarbinnen de leden elkaar makkelijk vinden en snel antwoord krijgen op hun vraag.

Zo was er eens een spoedvraag voor een jonge vrouw die onderdak zocht. Via Networkapp was er binnen een half uur een oplossing gevonden. Dat scheelde heel veel telefoontjes. De omgeving is snel operationeel en laagdrempelig in gebruik. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw gemeente? Stuur dan een mail naar: info@networkapp.com en spreek af voor een korte demo of kennismaking.