Laatste oproep vooraanmelding Jaarcongres 2023

Beleef een onvergetelijke dag in het bruisende hart van Amsterdam!

Op 21 september a.s. vindt het symposium plaats van Region IX. Dit is een onderdeel van het Study Abroad Programma van het IIMC. Leden van de VvG mogen hieraan deelnemen.

Om in de stemming te komen voor het jaarcongres, beginnen we op 21 september met The Night Before bij de Balie. Een traditie die je niet wilt missen!

Jaarcongres
Op de congresdag van 22 september (met als thema: de griffier als baken van de democratie) bij het Internationaal Theater Amsterdam, heb je de keuze uit een interessant en divers programma. Op de congrespagina vind je meer informatie.

Networkapp
De definitieve aanmelding loopt uitsluitend via de Networkapp. Mocht je je nog niet ingeschreven hebben om hiervoor een uitnodiging te ontvangen, dan is dit je kans. Klik snel op onderstaande button: Je hebt nog tijd t/m 30 juni.

Aanstaande maandagochtend ontvang je dan een uitnodiging van de Networkapp om je account te activeren. Doe dit zo spoedig mogelijk na ontvangst en stel zelf je eigen programma samen door een keuze te maken uit de diverse programma onderdelen.

Wees er snel bij, want voor alle onderdelen geldt: Vol is Vol!