Evaluatie jaarcongres

De congrescommissie was 27 oktober voor de laatste keer bij elkaar om het Jaarcongres te evalueren.

We begonnen met taart omdat we allemaal terugkeken op een zeer geslaagd congres. Het jaarcongres van de VvG vond plaats op 22 september in het Internationaal Theater Amsterdam. Het Region XI Symposium en de Night Before vonden de dag ervoor plaats in De Balie.  

Bijzonder jaar
Dit jaar was uniek vanwege onze rol als gastheer voor het Region XI Symposium van het IIMC en de aanpak van de congresorganisatie. We kijken terug op twee succesvolle bijeenkomsten. In totaal waren er ruim 400 mensen aanwezig; het hoogste aantal ooit.

Door middel van een enquête, hebben we naar de ervaringen van de deelnemers gevraagd.

Positieve aspecten

  1. Hoogwaardige sprekers, workshops en excursies
  2. Voldoende netwerkmogelijkheden
  3. Efficiënte organisatie en ondersteuning via de Netwerkapp
  4. Uitstekende locaties en faciliteiten
  5. Succesvolle sponsorenbetrokkenheid door de promoclips

Verbeterpunten
Natuurlijk waren er ook enkele punten ter verbetering zoals: programma timing, catering en het beter neerzetten van het jaarthema. Ook zou er meer geïnvesteerd kunnen worden in het versterken van de relaties met sponsoren en het maken en vastleggen van afspraken met hen.

Bedankt
De congrescommissie dankt iedereen voor de deelname en input tijdens het jaarcongres. We nemen de aanbevelingen mee naar het jaarcongres in Groningen op 4 oktober volgend jaar. Bekijk hier de aankondiging. Wil je de aftermovie van het jaarcongres nog een keer terugzien? Klik dan hier.