Amerikaanse verkiezingen: ook bij de VvG!

Afgelopen zondag heb je een mail ontvangen van Janis Daudt van het IIMC.

Wellicht is deze in de spam beland, maar je mag komende week je stem uitbrengen: Niet voor de president van de USA, maar wel voor de nieuwe Vicepresident van het IIMC. De  stemperiode loopt tot 5 april.

Bij het IIMC werkt het zo dat de Vicepresident doorschuift naar het presidentschap. Dus wie nu gekozen wordt, zal in 2025 de vereniging voorzitten.

Kandidaten
De kandidaten zijn Camilla Pitman (www.camillaforiimcvp.com/) en Lee Frazier  www.leeforiimcvp.com). Beiden waren afgelopen september ook bij het congres in Amsterdam, wellicht heb je ze ontmoet. Camilla gaf daar de workshop over de Athenian dialogue, een werkvorm die de VvG inmiddels heeft overgenomen. Zij heeft Eelco Groenenboom (griffier van Albrandswaard) daarvoor opgeleid.

De voormalig voorzitters van de VvG en onze Engelse zustervereniging SLCC, respectievelijk Renee Wiggers en Linda Carter, hebben hun steun uitgesproken voor Camilla. De leden van regio XI van het IIMC, (de regio waar ook Nederland toe behoort) hebben een belangrijke stem tijdens de verkiezingen. Maak hier gebruik van!