Subsidies voor deelname aan IIMC Annual Conference 2023

De Vereniging van Griffiers is aangesloten bij de International Institute of Municipal Clerks en maakt samen met de overige Europese verenigingen deel uit van Region XI.

Ieder jaar neemt een delegatie van de VvG deel aan het IIMC jaarconges. Dit jaar vindt het jaarcongres van 14 t/m 17 mei plaats in Minneapolis, Minnesota.

Subsidie
Om de deelname van griffiers uit de verschillende regio’s mogelijk te maken, biedt de IIMC Foundation ondersteuning aan in de vorm van subsidies. Het Conference Grant Program is ontworpen om twee IIMC-leden uit elk van de elf regio's van IIMC in staat te stellen elk jaar in mei de IIMC Annual Conference bij te wonen. Als een subsidie wordt toegekend, dekt IIMC Foundation de kosten van jouw IIMC Annual Conference deelnameregistratie. De kosten voor vervoer, overnachtingen en eten zijn voor rekening van jezelf of je gemeente.

In 2022 hebben Anna Bentschap Knook (provincie Overijssel) en Marjolein Teunissen (gemeente Molenlanden) namens Regio XI een subsidie ontvangen om deel te kunnen nemen aan het congres in Little Rock.

Aanvraag
De aanvraagperiode voor een subsidie om de 2023 IIMC Annual Conference bij te wonen, werd geopend op 1 oktober 2022 en is inmiddels verlengd tot en met 28 februari 2023. Via onderstaande link kun je een aanvraag indienen.

APPLY HERE!