Parallelcongres voor griffiemedewerkers

Onze partner Public Support organiseert ook dit jaar weer een congres voor griffiemedewerkers. Zij roepen de griffiers op onder het motto: ‘U gaat naar uw congres, neem uw griffiemedewerker/ondersteuner mee naar hun eigen congres’.

 

Leeuwarden was in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa. Dit heeft zowel Leeuwarden als Friesland op de kaart gezet als cultuurbestemming waar zij durfden te dromen en het verschil gemaakt hebben, hebben ze goed laten zien.

En dat was nog maar het begin, in 2019 gaat het verder! Daarom organiseert Public Support op vrijdag 4 oktober 2019, parallel aan het congres van de Vereniging van Griffiers, het Jaarcongres voor Griffiemedewerkers in het prachtige en stijlvolle Provinciehuis te Leeuwarden. Dit congres is interactief, leerzaam en heeft een mooi programma met een gezonde dosis humor waarin verandering, overtuiging en verbinding centraal staat.
 

Onze dagvoorzitter Linda van de Weijer neemt de deelnemers mee in het inspirerende programma en vertelt daarbij over de historie van het Provinciehuis.  Ad Bastiaanse verzorgt de kick-off en start de dag met zijn lezing Brandstof voor het brein. Hij heeft een persoonlijke missie en spiegelt zijn publiek graag aan de enorme trends van de actualiteit. Hij is een verbindende schakel, waarbij beleving en humor van onschatbare waarde zijn.
 

Maar daar blijft het niet bij. Het brein moet gevoed worden en daarom vervolgen wij het programma met een aantal mooie workshops, waaruit de deelnemers niet hoeven te kiezen, ze kunnen ze gewoon allemaal bijwonen.

De eerste workshop is een actieve hoedengame waarin deelnemers leren om door andere ogen te kijken. De vraag is: wat doe jij als jij een andere hoed moet opzetten, welke invloed heeft dat op je gedrag? En hoe kun je op basis hiervan echt verbinding maken met iemand?
 

7 seconden… Zo snel heeft de ander al een indruk van je. Deze workshop gaat over de impact van communiceren: hoe kom jij over op een ander? Hoe kun je overtuigender communiceren? Kun je op dezelfde golflengte komen en blijven, weerstanden overwinnen en samenwerken?
 

Een workshop die concrete handvatten biedt voor het aankunnen van veranderingen en het vasthouden van werkplezier en vitaliteit. Je krijgt een unieke kijk op wat verandering doet met mentaliteit, bewegen, eten en slapen.

Onder de inschrijvingen worden een aantal kaarten verloot voor de NIGHT BEFORE, inclusief overnachting. Dit inspirerende congres wilt u uw griffiemedewerker/ondersteuner toch niet ontzeggen? Inschrijven kan via deze link. Kosten van deelname bedragen € 295,- per persoon. Kijk hier voor meer informatie.