Kom naar de allereerste Atheense Dialoog: Durf te leiden!

Ben jij klaar om jouw leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen?

Op 23 juni, van 9:00 tot 16:30 uur, nodigen wij je uit voor een inspirerende dag vol diepgaande discussies en verkenningen van leiderschapsprincipes in het Oude Stadhuis van Amersfoort.

Professionele Ontwikkeling
In het kader van de Agenda professionele ontwikkeling organiseert de vereniging voor de eerste keer een Atheense Dialoog. Dit is een dialoog waarbij deelnemers diepgaande gesprekken voeren en leiderschapsprincipes en -praktijken verkennen a.d.h.v. een gezamenlijk gelezen boek. Voor deze bijeenkomt is gekozen voor het boek ‘"Durf te leiden" van de gerenommeerde auteur Brené Brown. Om het maximale uit deze Atheense dialoog te halen, dienen de deelnemers het boek vooraf te lezen. Eelco Groenenboom MMC (griffier uit Albrandswaard) zal de Atheense dialoog begeleiden. Hij heeft zelf deelgenomen aan een reeks dialogen in de Verenigde Staten.

Persoonlijke assessment
Na afloop van de dialoog krijg je de kans om een persoonlijke assessment in te vullen. Dit is jouw kans om je professionele ontwikkeling een boost te geven en waardevolle inzichten te vergaren.

Meld je aan
Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 15 personen. Aanmelden kan tot 15 juni aanstaande via dit formulier. Meer informatie vind je op de website.