Jaarcongres VvG 2020

Het Jaarcongres is dit jaar in een unieke hybride vorm! Hoe kun je deelnemen?

  1. digitaal (vanuit huis)
  2. fysiek op een provinciehuis

Deelnemen op een provinciehuis 
Er zijn 6 provinciehuizen die kunnen meedoen en optreden als host! Als je deelneemt op een provinciehuis kijk je daar - samen met een groep collega's (en natuurlijk op gepaste afstand van elkaar!) - op een scherm naar de digitale livestream van de plenaire onderdelen van het programma. Leuk aan aanwezig zijn op een provinciehuis is dat je (eindelijk weer eens) collega's ontmoet! Let wel, er is beperkt plek en er geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wegens Covid-19 zijn er - logischerwijs - soms beperkingen in de faciliteiten (lunch, borrel e.d.) die de provincies kunnen bieden. In de app staat duidelijk per provincie aangegeven wat mogelijk is. Daarnaast houden we de landelijke maatregelen natuurlijk in de gaten en mocht dit invloed hebben op ons fysieke onderdeel van het congres dan informeren we jullie daarover. We zijn de deelnemende provincies dankbaar dat ze überhaupt in deze tijd hun deuren willen openstellen! 

No-show beleid provinciehuis
Wegens Covid-19 zijn we genoodzaakt strakke deadlines te hanteren. Heb je je aangemeld om te komen naar een provinciehuis? Dan kun je na sluiting van de app (op 24 september) je hiervoor niet meer afmelden. Wij kunnen een last-minute vrijgekomen plek namelijk niet meer opvullen. Daarom geldt: als je je hebt aangemeld voor fysieke deelname op een provinciehuis en je komt niet - ongeacht de reden - dan geldt een no-show tarief van € 25. Dit is omdat er kosten moeten worden gemaakt voor de Corona-proof lunches en/of borrels.

Workshops
De workshops zijn uitsluitend digitaal en vinden allen gelijktijdig plaats. Je neemt dit jaar dus deel aan één workshop. Ben je op een provinciehuis? Dan volg je de workshop individueel op je eigen device (laptop, Ipad). Vergeet daarom geen koptelefoon of oordopjes mee te nemen! Uitgangspunt hierbij is dat je in de zaal blijft en daar een plekje zoekt. Wil je buiten de zaal plaatsnemen om de workshop te volgen? Dan overleg je met de aanwezige verantwoordelijke van de provincie of dit mogelijk is!

Netwerkapp
Het totale programma van het Jaarcongres publiceren wij in de Netwerkapp. De app wordt opengesteld op maandag 14 september 2020. In de loop van maandag ontvang je dan ook de code om in de app te kunnen komen en kun je daar het programma inzien en je voorkeur voor een provinciehuis en voor een digitale workshop aangeven. De Netwerkapp sluit op donderdag 24 september 24.00 uur. Vanaf dat moment kun je geen voorkeuren meer opgeven of wijzigingen aanbrengen.

Inschrijving voor het congres loopt via Grupsy. Let wel, de inschrijving sluit een dag eerder, op woensdag 23 september 24.00 uur. De laatste aanmeldingen kunnen dan op donderdag 24 september de code ontvangen om in de app te komen. Na sluiting van de inschrijving is het niet meer mogelijk om je nog aan te melden voor het Jaarcongres. Omdat het organisatorisch achter de schermen anders verloopt dan gebruikelijk en tijdig bijschakelen nodig is in geval Corona-maatregelen verzwaren, zijn we genoodzaakt dit jaar deze strakke deadlines te hanteren. Hopende op jullie begrip hiervoor. 
 

Installeer de app
Deelnemen aan het Jaarcongres is het meest optimaal via een computer of laptop. We adviseren je dan ook de Netwerkapp daarop sowieso te installeren. Maar het is natuurlijk ook handig om deze te installeren op je smartphone of Ipad. Op elk desgewenste device kun je dan de app raadplegen wanneer nodig. We hopen natuurlijk dat je de app hebt behouden na vorig jaar. Heb je de app niet meer? Voer dan onderstaande stappen uit (heb je de app nog wel, dan geldt alleen stap 3).

  1. Ga op je computer / laptop naar: http://get.networkapp.eu/.
  2. Log in met je bestaande account of maak een account aan (registreer je met LinkedIn of registreer met je email). 
  3. Voer de persoonlijke code in die je per e-mail hebt ontvangen (let op, je meldt je voor het congres aan via Grupsy. De aanmeldingen verwerken wij vervolgens in de Netwerkapp. Er kan dus enige tijd zitten tussen je aanmelding en ontvangst van de code).