Internationaal Jaarcongres 2021

Ook volgend jaar organiseert de vereniging natuurlijk weer een Jaarcongres. Echter zal het ditmaal een bijzondere editie zijn! Ons jaarcongres maakt namelijk onderdeel uit van het internationale IIMC ‘Study Abroad Program’. Dit betekent dat naast ons eigen gebruikelijke programma op donderdagavond en vrijdag, de overige dagen een internationaal karakter zullen hebben.

De IIMC is in 11 regio’s verdeeld, waarvan 9 in de Verenigde Staten, regio 10 is Canada en regio 11 (Region XI) is het Verenigd Koninkrijk, Nederland en nog enkele andere landen, waaronder Zuid Afrika. Met name binnen regio 11 zijn de contacten warm.  De Vereniging van Griffiers is dan ook trots dat ze het Study Abroad Program naar Nederland heeft weten te halen! Ondanks de Covid-19 onzekerheid, heeft het IIMC board besloten door te gaan met het plannen van dit congres.

Het congres zal plaatsvinden van zaterdag 11 t/m vrijdag 17 september 2021 (let op, dit is dus een andere maand dan je van ons gewend bent!). De locatie is Amsterdam en omstreken. Hopelijk gaan velen van ons daar onze buitenlandse collega’s ontmoeten! Internationale uitwisseling vergroot je kennis en vooral het besef hoe sterk de democratie in Nederland is vormgegeven. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.