Griffie Houten wint Samenspeltalent 2020!

De griffie van Houten heeft een mooie waardering in ontvangst mogen nemen. Ze was door een inwoner van Houten genomineerd voor het Samenspeltalent 2020. Op de digitale nieuwjaarsreceptie (zie vanaf minuut 9) werd bekend gemaakt dat zij deze prijs gewonnen heeft.

Het Samenspeltalent is een prijs voor een ambtenaar/ groep ambtenaren die zich op een bijzondere wijze inzet voor het samenspel tussen inwoners, maatschappelijke partners en de gemeente. De griffie krijgt de prijs voor het faciliteren van het digitaal vergaderen en digitaal inspreken bij o.a. één van de grootste projecten van Houten; de Ruimtelijke Koers. De kleine griffie heeft hiervoor bijna 200 insprekers persoonlijk geholpen! Dit varieerde van bellen, aanbod voor persoonlijke MS Teams training, live ondersteuning, brieven met uitleg etc.

Deze inzet is door de inwoners van Houten niet onopgemerkt gebleven! De griffie mag nu met trots genieten van haar verdienste en van de mooie wisseltrofee (zie hieronder).  

De Vereniging van Griffiers feliciteert Charlotte Visser, Cindy van Driel en Ellen Mantel van harte met deze mooie en welverdiende prijs!