Geslaagd Jaarcongres in Velsen

De eerste bijeenkomst sinds anderhalf jaar waar we elkaar weer konden ontmoeten rond inhoud en plezier. Wie nog wil nagenieten: zie hieronder foto's en videos.  

Het kan jullie niet ontgaan zijn. Het drukst bezochte congres van de vereniging ooit was afgelopen week in de Gemeente Velsen. Een prachtige manier om als beroepsgroep na zo lang elkaar weer te ontmoeten en met elkaar te spreken over de toekomst van de griffier. Het was dan ook letterlijk en figuurlijk een feest op The Night Before en er was als vanouds een goede inhoudelijke discussie op het congres. De workshops, activiteiten en de bijzondere locaties FortEiland en de Felison Cruise Terminal maakten de beleving compleet! 

Het ochtendprogramma van het congres (panelgesprek, ALV) werd live uitgezonden. Gemist? Je kunt het hieronder terugkijken.

Wil je verder nog nagenieten van het congres. Bekijk hieronder de videosfeerimpressie. 

En dan zijn er natuurlijk de foto’s op de Facebookgroep (met dank aan onze huisfotograaf Jan-Pieter Wind).

Er is door vele hard gewerkt om dit Jaarcongres mogelijk te maken. Wij willen hierbij speciaal de gastgemeente, griffie Velsen, hartelijk bedanken! De secretaris van de vereniging - tevens griffier van Velsen - blikt als volgt terug op het congres: verslag

Jaarcongres Velsen21 sfeerimpressie
Jaarcongres Velsen21 sfeerimpressie