Commissie Openbaar Bestuur zit vol mooie plannen voor 2023!

Op 13 januari werden de plannen al gedeeld met de collega’s uit de andere commissies. Nu ook via deze weg, via het bijgevoegde overzicht. 

De commissie Openbaar Bestuur zit vol mooie plannen voor 2023!   Op 13 januari jl. werden de plannen al gedeeld met de collega’s uit de andere commissies. Nu ook via deze weg, via het bijgevoegde overzicht. Lees verder   De kop is er inmiddels af. Op 13 januari organiseerden de commissie een workshop over de rol van de griffier bij regionale samenwerking met Maarten Hageman als spreker. Inmiddels wordt gewerkt aan een vervolg. 14 februari, organiseert de commissie een lunchgesprek over de Wet open overheid (Woo). Aanmelden kan nog via deze link. Inmiddels is ook een volgend lunchgesprek in voorbereiding over het nieuwe hoofdstuk Geheimhouding in de Gemeentewet die per 1 april in werking treedt. Deze zal begin maart plaatsvinden. Houd de HEADLINES in de gaten voor meer informatie.

De kop is er inmiddels af. Op 13 januari organiseerde de commissie een workshop over de rol van de griffier bij regionale samenwerking met Maarten Hageman als spreker. Inmiddels wordt gewerkt aan een vervolg.

14 februari, organiseert de commissie een lunchgesprek over de Wet open overheid (Woo). Aanmelden kan nog via deze link. Inmiddels is ook een volgend lunchgesprek in voorbereiding over het nieuwe hoofdstuk Geheimhouding in de Gemeentewet (die per 1 april in werking treedt.) Deze zal begin maart plaatsvinden. Houd de HEADLINES in de gaten voor meer informatie.