Ben je er dit jaar weer bij? Meld je aan voor het Jaarcongres!

Op donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober is het eindelijk zover, hét griffierscongres. Dit jaar gaan we naar Velsen toe, met alle unieke, historische en rauwe hoogtepunten. Zien we jou ook weer?

Locatie

Je kunt je weer aanmelden voor het congres op 1 oktober en de Night Before op 30 september. Op de Night Before gaan we naar Fort eiland. Ooit gebouwd om Amsterdam te verdedigen, maar tegenwoordig een bijzondere locatie voor evenementen, zoals het griffierscongres. Het congres is vlak bij het strand in de Felison Cruise Terminal, waar de grote cruiseschepen aanmeren.

Thema

Het thema voor dit jaar is ‘De toekomst van de griffie’. Een thema waar we, als onlangs volwassen geworden beroepsgroep, goed over met elkaar in gesprek gaan.

Night Before

De Night Before start op de donderdagmiddag 30 september vanaf circa 14.00 uur. Er zijn maximaal 100 plaatsen beschikbaar, 67 zijn al geboekt. Let op: Vol is vol. Voor deelname aan de Night Before geldt een eigen bijdrage van € 200,00. Dit is inclusief eten, drinken, feestavond en overnachting.

Aanmelden en meer informatie

Je kunt je nu ook al aanmelden voor de congresdag op 1 oktober. Dus meld je snel aan voor de Night Before en/of het congres via velsen21@velsen.nl. Na aanmelding krijg je een factuur toegestuurd. Je aanmelding is pas geldig na overmaking van het bedrag. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar velsen21@velsen.nl. Tot dan! De congrescommissie.

Bekijk hier de teaser van Velsen21