23 juni: Athenian Dialogue: Durf te leiden

Boekbespreking van Brené Brown’s Durf te leiden

In het kader van de agenda professionele ontwikkeling organiseert de vereniging voor de eerste keer een Atheense Dialoog. Dialogen zijn gesprekken die verder gaan dan het verwerven en toepassen van opgedane kennis en vaardigheden in gebruikelijke trainingen. Dialogen zijn uniek omdat ze vanuit de uitgangspunten rond leiderschap de dagelijkse praktijk verkennen op basis van de inzichten in een boek dat alle deelnemers hebben gelezen. Voor deze dialoog is gekozen voor het boek Durf te leiden van auteur Brené Brown.

De dialoog
In de dialoog delen griffiers hun kennis en ervaring m.b.t. de ideeën van Brené Brown en de relevantie van die ideeën voor hun publieke leiderschapsrol. De dialoog wordt begeleid door Eelco Groenenboom (MMC, griffier te Albrandswaard). Hij heeft zelf aan een reeks dialogen in de Verenigde Staten deelgenomen. Na afloop van de dialoog bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk assessment in te vullen n.a.v. de boekbespreking.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie: zie de website. Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 15 personen. Hierbij geldt de volgorde van aanmelding. Aanmelden kan tot 15 juni aanstaande via dit formulier.