Night Before

Museum Speelklok, Utrecht

Voorafgaand aan het congres organiseren we ook weer, traditiegetrouw, de Night Before. Deze keer vindt hét feest van het jaar plaats op donderdag 6 oktober. We ontvangen je graag op een prachtige locatie, namelijk Museum Speelklok. Dit bijzondere museum is gevestigd in de middeleeuwse Buurkerk in het hartje van Utrecht, op loopafstand van station Utrecht Centraal.

Wat staat je te wachten?

Na sluitingstijd kan je in Museum Speelklok een privé rondleiding volgen en genieten van een muziekale ontdekkingstocht. Het repertoire varieert van de Weense wals en tango tot een smartlap en natuurlijk heel veel hits. Er kan door iedereen worden gedanst en gezongen!

Uiteraard ga je daarna ook heerlijk dineren met collega’s en aansluitend volgt zoals altijd een swingende feestavond.

Inmiddels zijn alle hotelkamers uitverkocht. De mensen die zich hebben aangemeld voor diner en feest inclusief hotelovernachting, hebben meer informatie hierover ontvangen.

Je bent uiteraard nog steeds welkom op het diner en feest. Mis het niet en kom gezellig mee doen!

Nog niet ingeschreven? Geen nood, u kunt zich nog tot uiterlijk dinsdag 27 september voor 12 uur aanmelden door een e-mail te sturen naar info@griffiers.nl.

Op 7 oktober wordt het jaarlijkse congres van de Vereniging van Griffiers in het Provinciehuis te Utrecht gehouden. Het thema dit jaar is ‘Leiderschap’. Het programma, inclusief een compleet overzicht van de workshops en excursies, vind je hier.