The Night Before

Velsen

Op donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober is het eindelijk zover, hét griffierscongres. Dit jaar gaan we naar Velsen toe, met alle unieke, historische en rauwe hoogtepunten. 

Locaties

Op de Night Before (30 september) gaan we naar Fort eiland. Ooit gebouwd om Amsterdam te verdedigen, maar tegenwoordig een bijzondere locatie voor evenementen, zoals het griffierscongres. Op de congresdag (1 oktober) is het congres vlak bij het strand in de Felison Cruise Terminal, waar de grote cruiseschepen aanmeren. Het thema voor dit jaar is ‘De toekomst van de griffie’. Een thema waar we, als onlangs volwassen geworden beroepsgroep, goed met elkaar in gesprek gaan.

Night Before

De Night Before start op donderdagmiddag 30 september vanaf circa 13.30 uur. Naast de gebruikelijke feestavond zijn er dit keer ook bijzondere activiteiten! Sleutelwoorden: helikopterview – underground – reddingsactie: passend bij het vak van griffier. 

Voor deelname aan de Night Before geldt een eigen bijdrage van € 200,00 (dit is inclusief eten, drinken, excursies, workshops, feestavond en overnachting). De Night Before is volgeboekt. Opgeven is dus niet meer mogelijk.

Aanmelden

Aanmelden voor de congresdag zelf kan nog, maar let wel: we zitten bijna vol! Aanmelden kan via velsen21@velsen.nl. Hier kun je ook terecht voor vragen.

Afzegging en no-show beleid
  • Bij afzegging van de Night Before geldt: tot twee weken voorafgaand aan het congres wordt 50% van de kosten in rekening gebracht en daarna 100%.
  • Bij no-show op de congresdag geldt: € 75. 

De congrescommissie

Tot dan!

Bekijk de teaser