The Night Before

Velsen

Op donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober is het eindelijk zover, hét griffierscongres. Dit jaar gaan we naar Velsen toe, met alle unieke, historische en rauwe hoogtepunten. Vanaf nu kun je je aanmelden voor het congres en de Night Before.

Op de Night Before gaan we naar Fort eiland. Ooit gebouwd om Amsterdam te verdedigen, maar tegenwoordig een bijzondere locatie voor evenementen, zoals het griffierscongres. Op 1 oktober is het congres vlak bij het strand in de Felison Cruise Terminal, waar de grote cruiseschepen aanmeren. Het thema voor dit jaar is ‘De toekomst van de griffie’. Een thema waar we, als onlangs volwassen geworden beroepsgroep, goed met elkaar in gesprek gaan.

De Night Before is op de avond van 30 september. Maar ook willen we jullie verrassen met bijzondere activiteiten op de donderdagmiddag!

Sleutelwoorden: helikopterview – duik in het diepe – reddingsactie: passend bij het vak van griffier.

Schrijf je direct in! Vol is vol.

Voor deelname aan de Night Before geldt een eigen bijdrage van € 200,00 (dit is inclusief eten, drinken, feestavond en overnachting).

De Night Before start op de donderdagmiddag 30 september vanaf circa 14.00 uur. Er zijn maximaal 100 plaatsen beschikbaar. Je kunt je nu ook al aanmelden voor de congresdag op 1 oktober. 

Dus meld je snel aan voor de Night Before en/of het congres via velsen21@velsen.nl

Na aanmelding krijg je een factuur toegestuurd. Je aanmelding is pas geldig na overmaking van het bedrag.

Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar velsen21@velsen.nl

De congrescommissie

Tot dan!

Bekijk de teaser