Inspiratiesessie in PechaKucha-stijl over Kwaliteit Raadsvoorstellen

Gemeentehuis Nieuwegein

Op vrijdag 8 maart is er een inspiratiesessie in PechaKucha-stijl over Kwaliteit Raadsvoorstellen. 

Inspiratiesessie in PechaKucha-stijl over Kwaliteit Raadsvoorstellen
Zet een paar griffiers bij elkaar en er ontstaat al snel een gesprek over de matige kwaliteit van raadsvoorstellen en de gebrekkige politieke sensitiviteit en juridische kennis in de organisatie. Maar wat kunnen griffie(r)s zelf doen om bij te dragen aan deze gesignaleerde noodzaak tot kwaliteitsverbetering?

De commissie Openbaar Bestuur organiseert hierover een inspiratiesessie. Ze verzamelen praktijkvoorbeelden en laten die volgens het korte en krachtige PechaKucha-concept presenteren. Kortom, een sessie waar je geïnspireerd vandaan komt vol ideeën om in je eigen gemeente toe te passen.

Ben je erbij? Meld je aan via het formulier. Heb je zelf een mooi concreet voorbeeld van hoe je bijdraagt aan het verbeteren van de kwaliteit van stukken? Meld je dan bij Rossanne Slootweg om een pitch te verzorgen. (rosanneslootweg@castricum.nl).

Inloop: Vanaf 12:30 uur met een broodje. Het programma duurt ongeveer anderhalf uur. Daarna kan er nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje.