Inschrijving Night Before geopend

Museum Speelklok, Utrecht

Voorafgaand aan het congres organiseren we ook weer, traditiegetrouw, de Night Before. Deze keer vindt hét feest van het jaar plaats op donderdag 6 oktober. We ontvangen je graag op een prachtige locatie, namelijk Museum Speelklok. Dit bijzondere museum is gevestigd in de middeleeuwse Buurkerk in het hartje van Utrecht, op loopafstand van station Utrecht Centraal.

Wat staat je te wachten?

Na sluitingstijd kan je in Museum Speelklok een privé rondleiding volgen en genieten van een muziekale ontdekkingstocht. Het repertoire varieert van de Weense wals en tango tot een smartlap en natuurlijk heel veel hits. Er kan door iedereen worden gedanst en gezongen!

Uiteraard ga je daarna ook heerlijk dineren met collega’s en aansluitend volgt zoals altijd een swingende feestavond.

Met het hotel op loopafstand rol je daarna zo je bed in.

Waar wacht je eigenlijk nog op? Trap samen met ons het congres af en meld je snel aan via onderstaande button.

Ik schrijf me nu in!

Om voldoende hotelkamers te kunnen garanderen is de inschrijving sinds vorige week geopend. Wil jij ook graag zeker zijn van een hotelkamer, schrijf je dan snel in, maar uiterlijk 7 juli  2022.

Een bevestiging van deelname en een uitnodiging tot de Netwerkapp en het congresprogramma volgen later! Je hoeft ons hiervoor niet te e-mailen of te bellen.

Op 7 oktober wordt het jaarlijkse congres van de Vereniging van Griffiers in het Provinciehuis te Utrecht gehouden. Het thema dit jaar is ‘Leiderschap’. Wil je hier meer over weten, klik dan hier. Over het inhoudelijke programma wordt later meer gecommuniceerd.