Direct naar Hoofdmenu / Zoekveld
Home / Bijeenkomsten / Archief / Raad op zaterda...

Raad op zaterdag en Kennis & Kunde voor gemeenteraden 2012

Het Actieprogramma Lokaal Bestuur heeft een vernieuwd aanbod opgesteld van workshops van Kennis & Kunde voor gemeenteraden. Daarnaast zijn nieuwe data van bijeenkomsten van Raad op Zaterdag vastgesteld.

Kennis & Kunde: 12 verschillende workshops

Met Kennis & Kunde biedt het Actieprogramma Lokaal Bestuur een aanbod van incompany workshops voor gemeenteraden. Het is een gevarieerd aanbod waarin zowel het opdoen als het toepassen van kennis centraal staat. Voor 2012 is een vernieuwd aanbod samengesteld.

Kennis & Kunde bestaat uit 12 workshops met uiteenlopende onderwerpen. Afhankelijk van de trainingsbehoefte kan hieruit een passend aanbod samengesteld worden. Een workshop op maat behoort eveneens tot de mogelijkheden. Elke workshop is incompany, duurt één dagdeel en vindt meestal 's avonds plaats.
Uitgebreide informatie over de workshops vindt u in de brochure (onder ‘Referentiemateriaal’)

Raad op zaterdag: kennis uitwisselen en netwerken in één dag

Tijdens Raad op Zaterdag kunt u meerdere workshops volgen waarin u actuele en praktijkgerichte kennis opdoet. Daarnaast zijn deze regiocongressen een mooie gelegenheid om raadsleden uit andere gemeenten te ontmoeten, kennis met elkaar te delen en van elkaars ervaringen te leren.
In 2012 vinden 3 bijeenkomsten plaats. De editie van Raad op Zaterdag in Den Haag staat in het teken van het 100-jarig bestaan van de VNG en heeft daarom een feestelijk tintje.

  • Zaterdag 17 maart 2012 – Stadhuis Eindhoven
  • Zaterdag 21 april 2012 – Van der Valk Hotel Assen
  • Zaterdag 29 september 2012 – VNG Den Haag

Meer informatie

Actieprogramma Lokaal Bestuur
070 - 373 80 20
actieprogramma@vng.nl

12 jan 2012


Uitgelicht

Quick links

Partners


Zoeken in de website: