Direct naar Hoofdmenu / Zoekveld
Home / Bijeenkomsten / Archief / Jong geleerd, J...

Jong geleerd, Jong gedaan! Kick-Off van de nieuwe Millennium Gemeenten campagne

Op donderdag 24 november vindt de kick-off van de nieuwe Millennium Gemeenten campagne ‘Jong geleerd, jong gedaan’ plaats. De nieuwe activiteiten en diensten worden op een inspirerende en interactieve manier gepresenteerd op een bijzondere locatie in Eindhoven: het Klokgebouw.

Tijdens de bijeenkomst wordt de nieuwe campagne gepresenteerd, die op een aantal punten beduidend anders is dan voorheen. Jongeren zullen de aanjagers worden in deze campagne. Via oude en nieuwe media zullen zij de dialoog aangaan met burgers, debatten op scholen organiseren en verslag doen op festivals. De aansturing van de campagne zal dan ook verschuiven van het gemeentelijk apparaat naar samenwerkingsverbanden tussen burgers, jongeren en gemeenten, de zogenaamde ‘Teams 2015’. Gemeenten kunnen intekenen voor pakketten van activiteiten en diensten die vorm geven aan deze moderne en betrokken campagne. Deze pakketten zullen aangeboden worden op basis van co-financiering.

De Kick-Off zal de mogelijkheid bieden kennis te maken met de nieuwe campagne in het algemeen en de nieuw ontwikkelde pakketten in het bijzonder. Naast een aantal interessante sprekers en leuke activiteiten zullen er try-outs gegeven worden waarin de deelnemers zelf aan de slag kunnen met de nieuwe diensten en activiteiten.

Datum en locatie:

De Kick-Off vindt plaats op donderdag 24 november 2011 van 10.00u - 17.00 uur in het Klokgebouw in Eindhoven, tijdens het STRP festival.

Voor wie:

De conferentie is voor gemeentebestuurders en -ambtenaren en voor organisaties, stichtingen en Millennium Gemeentewerkgroepen die betrokken zijn bij (jongeren en de) millenniumdoelen.

 


01 nov 2011


Uitgelicht

Quick links

Partners


Zoeken in de website: